Deze digitale bijbelcursus is mogelijk gemaakt door de samenwerking van Geloofstoerusting, christelijke gemeente ‘de Wegwijzer’ uit Almere en Evangeliestek. In deze cursus kunnen (jonge) volwassenen op een bijbelgetrouwe manier op ontdekkingstocht gaan door de Bijbel.

Wie eenmaal aan deze ontdekkingstocht is begonnen zal steeds nieuwe schatten ontdekken.

Al 27 jaar wordt de inhoud van deze cursus gegeven door christelijke gemeente ‘de Wegwijzer. Het neemt je in dertig lessen mee door de hele Bijbel, van Genesis tot Openbaring. De cursus is zeer geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als mensen die zich verder willen verdiepen in de Bijbel.

We bevelen deze cursus van harte aan en nodigen je uit om buren, kennissen, vrienden en familieleden in kennis te stellen van dit platform, zodat ook zij zich kunnen verdiepen in de rijke boodschap van de Bijbel.

De uitleg van de Bijbel,
speciaal voor kinderen

Ga naar ontdek de bijbel voor kinderen
Ontdek de bijbel voor kinderen

Vragen over de Bijbel? Stel ze gerust!

We kunnen ons voorstellen dat er vragen bij je bovenkomen tijdens je ontdekkingstocht. Als wij je kunnen helpen dan doen we dat graag.

Laat een reactie, opmerking of vraag achter via ons contactformulier. Dan zullen we daar zo snel mogelijk op antwoorden.

Stel je vraag